sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kirjamessut

Pussinäätätalouden aikuisjäsenet suorittivat jo perinteeksi muodostuvat romanttiset treffit Turun kirjamessuilla. Tällä kertaa emme nähneet Sauli Niinistöä tai edes Jenni Haukiota, ja kamerastakin olivat paristot lopussa.

Kirjatarjontakaan ei huimannut päätä. Joitakin (hyvässä tai huonossa mielessä) kiinnostavia kohteita kuitenkin löytyi:

 • Alastalon salissa -strategiapeli, jossa pelaaja pääsee rakentamaan parkkilaivaa Kustavissa. Jos minulla olisi aikaa pelata, olisin aivan varmasti ostanut tämän hillittömyyden.
 • Kakkakirja. Tässä todella huonosti ja rumasti piirretyssä lastenkirjassa oli runsaasti kuvia erilaisista ulostavista ihmisistä ja eläimistä sekä kakkapökäleistä.
 • Rivo länsi -seksilänkkäri. En uskaltanut tutkia tarkemmin.
 • X-misut, hieman edellä mainittua teosta temaattisesti muistuttava Ryhmä-X-kehitelmä.

Iliaasta ja Odysseiasta kehdataan antikvariaattiosastoilla edelleen pyytää 30 euroa, vaikka tarjontaa on runsaasti ja kysyntä tuskin on suurta. Ohjelmasta en osaa sanoa mitään, tosin taisin nähdä vilauksen Jubasta ja Jarlankin missasin vain muutamalla minuutilla.

4 kommenttia:

 1. Alastalon salissa peli olisi kyllä hieno. Kuinkahan monta viikkoa pitäisi varata piipun valinta sessioon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen varmaan muutama viikko menisi. Oli kyllä houkutteleva tuote, mutta 65 € oli vähän liikaa.

   Poista
 2. Noista löytämistäsi kiinnostavista kohteista mieleeni tuli bongaukseni Helsingin kirjamessuilta viime vuonna. Tietokirjan nimi oli Tee (tai valmista..) itse omat seksilelusi. Varmasti näpsäkkä opas mutta jäi kuitenkin hyllyyn. :D

  VastaaPoista